توضیحات
معرفی
معمولا رونمایی محصولات شرکتهای بزرگ در دنیا سر و صدای زیادی به پا میکند. اما شرکت سامسونگ بدون هیچ هیاهو و هیجان خاصی، مدلهای ارتقا یافته و بهروز شده تبلت گلکسی تب S2 را رونمایی کرد. تفاوت نسل جدید و قدیم تب S2 به قدری کم است که سامسونگ حاضر به استفاده از نام Galaxy Tab S3 برای این محصول نشده است. تنها تفاوت تب S2 جدید نسبت به تب S2 قدیم مربوط به ارتقای تراشه و سیستمعامل آن میشود. تب S2 جدید به تراشهی اسنپدراگون 652 مجهز شده که عملکرد بهتری نسبت به اگزینوس 5433 دارد. این در حالی ست که عملکرد تراشهی گرافیکی (GPU) مدلهای جدید، اندکی از مدلهای قدیم ضعیفتر است. همچنین تب S2 جدید با اندروید مارشملو (نسخهی 6.0.1) همراه شده. دیگر مشخصات ظاهری و فنی این محصول نسبت به نسل قبلی هیچ تغییر نکرده است. از مهمترین ویژگیهای این تبلت میتوان به نمایشگر 9.7 اینچی سوپرامولد با کیفیت 1536 × 2048 پیکسل، دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی به همراه دوربین دوم 2.1 مگاپیکسلی، سه گیگابایت حافظهی رم، 32 گیگابایت حافظهی داخلی و پشتیبانی از کارت حافظهی microSD اشاره کرد. همچنین حسگر اثر انگشت این محصول با کلید هوم (خانه) ادغام شده که عملکرد قابل قبولی دارد.
سامسونگ با تولید این تبلت توانست بهترین تبلت اندرویدی بازار را بهبود ببخشد. در مجموع باید گفت که اگر به دنبال برترین تبلت اندرویدی بازار هستید و در حال حاضر از کاربران تبلتهای گلکسی تب S نیستید، این محصول میتواند بهترین انتخابتان باشد. در غیر این صورت، اگر اکنون صاحب نسخهی قدیمی تب S2 هستید، خرید این محصول به شما توصیه نمیشود.
طراحی و ساخت
درست مانند گوشیها، تبلتها هم در رقابتی تنگاتنگ برای باریکتر شدن و سبکتر شدن قرار دارند. در این چند سال اخیر سازندگان تبلتها، تمام سعی و تلاش خود را به کار بستهاند تا محصولی را که سالانه بهعنوان پرچمدار در مقابل دیدگان جهانیان معرفی میکنند، از ضخامت و وزن بسیار کمی برخوردار باشند. با یک نگاه کلی به جدول مشخصات تبلت گلکسی تب S2 میتوان دریافت که سامسونگ توانسته تا حد زیادی خود را برندهی این قسمت ببیند. تب S2 دارای ضخامت بسیار کم 5.6 میلیمتر است که در نوع خود شگفتانگیز است. این ضخامت سبب شد تا ما تبلت تب S2 را از دو تبلت برتر حال حاضر جهان یعنی اپل آیپد ایر2 (با 6.1 میلیمتر ضخامت) و سونی اکسپریا Z4 (مجددا با 6.1 میلیمتر ضخامت) باریکتر بدانیم. همچنین سامسونگ توانسته هنرنمایی خود را در میزان وزن این محصول هم به رخ جهانیان بکشد. نسخهی9.7 اینچی گلکسی تب S2 (نسخهی سیمکارت خور) وزنی معادل با 389 گرم دارد که از ایر2 هم سبکتر است. اما این موضوع هرگز به معنای وزن زیاد ایر2 نیست؛ چراکه هنوز تبلت ایر2 با 444 گرم وزن (نسخهی LTE) جزو خوش وزنترین تبلتهای جهان به شمار میرود.
علاوه بر این، نسخهی کوچکتر تب S2 دارای 198.6 میلیمتر طول و 134.8 میلیمتر عرض و نسخهی بزرگتر آن دارای 212.8 میلیمتر طول و 125.6 میلیمتر عرض است. بدین ترتیب میتوان گفت که نسخهی 8 اینچی گلکسی تب S2 نسبت به نسل گذشتهاش، عریضتر و کوتاهتر شده و نسخهی 9.7 اینچی آن درمجموع نسبت به گذشتهی خود کوچکتر شده است. در زمینهی وزن، نسخهی WiFi گلکسی تب S2 مدل 8.0 اینچی عدد 265 (گرم) را روی ترازو نشان میدهد و مدل 9.7 اینچی آن عدد 389 (گرم). بدینصورت هر دو مدل تب S2 از نسل گذشتهی خود سبکتر هستند. گلکسی تب S2 (تا کنون) در سه رنگ سفید، مشکی و طلایی معرفی شده که در مقایسه با رنگهای تب S از جذابیت کمتری برخوردار است.
برخلاف گلکسی تب S که بدنهی آن از نوع پلاستیک بافتدار بود، جنس بدنهی تبلتهای گلکسی تب S2 از ترکیب پلاستیک ساده و فلز است. قاب پشتی این تبلت از جنس پلاستیک مات است که اثر انگشت کمی روی آن بر جای میماند. همچنین لبههای این تبلت فلزی طراحی شدهاند. ازاینرو میتوان تب S2 را تبلتی خوشساختتر از تب S دانست. اما خوشساختتر بودن این محصول، لزوما به معنای زیبایی بیشتر آن نیست. از نظر ما نسل اول تبلتهای سری تب S سامسونگ از نسل دوم آن زیباتر است.
هر دو نسخهی گلکسی تب S2 بهصورت پورتره (عمودی) طراحی شدهاند. با در دست گرفتن تبلت در این وضعیت، کلیدهای پاور و کموزیاد کردن صدا را بر لبهی سمت راست خواهید دید. در پایین این کلیدها، شیارهای سیمکارت و microSD وجود دارند که با درپوشی همجنس با بدنه پوشیده شدهاند. بر لبهی پایین دستگاه دو اسپیکر استریو به همراه درگاه microUSB و جک استاندار 3.5 میلیمتری به چشم میخورد. اسپیکرهای این تبلت در محیطهای داخلی (نظیر اتاق) عملکرد مطلوب و قابل قبولی دارند؛ اما با رفتن به محیطهای باز، متوجه کاهش صدای خروجی بلندگوهای این تبلت خواهید شد.
درست همانند گلکسی تب S، بر قاب پشتی این محصول هم دو دکمهی کوچک قرار دارد. این دکمهها برای چفت شدن کاور به قاب پشتی تبلت طراحی شدهاند. اما این دکمههای تا زمانی کاربردی خواهند بود که شما بخواهید از کاور استفاده کنید. در صورت عدم استفادهی کاور، قاب پشتی این تبلت چندان برایتان چشمنواز و زیبا نخواهد بود. علاوه بر این، بر بالای این قاب یک حسگر 8 مگاپیکسلی به همراه لوگوی Samsung به چشم میخورد.
نمایشگر
به جرات میتوان گفت که بزرگترین تغییر به وجود آمده در پرچمدار تبلتهای سامسونگ در سال 2015 میلادی مربوط به نسبت به تصویر نمایشگر آن میشود. گلکسی تب S2 در دو نسخه و با اندازهی نمایشگرهای 8 و 9.7 اینچی ارایه شده که دارای نسبت تصویر 4 به 3 هستند؛ نسبت تصویری که پیشازاین در تبلت آیپد ایر2 شرکت اپل و تمام تبلتهای این شرکت دیده بودیم. همانطور که میدانید شرکت سامسونگ پیشازاین در تبلت گلکسی تب S (نسخهی 10.5 اینچی) از نسبت تصویر سنتی 16 به 10 استفاده کرده بود. اما در مورد تب S2، سامسونگ کاملا تغییر رویه داد و با مطالعاتی که بر روی رفتار کاربران و تحلیل نیازهایشان انجام داد، تصمیم گرفت تبلت تب S2 را مربعیتر از نسل پیشین خود درست کند. بهعبارتدیگر تب S2 از حالت مستطیلی شکل به مربعی شکل تغییر وضعیت یافت. حال بیایید با هم مرور کنیم که آیا واقعا تبلتهای با نسبت تصویر 4 به 3 مزیتی نسبت به تبلتهای با نسبت تصویر 16 به 10 (یا 9) دارند؟ یا اینکه سامسونگ با این کار خود صرفا خواسته تا از شرکت اپل پیروی کند؟
بهطورکلی؛ تبلتهای با نسبت تصویر 4 به 3 برای انجام بازیهای گوناگون، وبگردی و خصوصا مطالعه، فضای بیشتری را به کاربر میدهد ولی درعینحال مجبور خواهید بود برای تماشای فیلم، دو نوار مشکی را در بالا و پایین نمایشگر تحمل کنید. به بیان سادهتر، نسبت تصویر 16 به 10 که پیشازاین شرکت سامسونگ، نمایشگر اکثر تبلتهایش را بر اساس آن میساخت، برای تماشای فیلم مناسبتر بود. با تغییر نسبت تصویر تبلتهای سری گلکسی تب S از 16:10 به 4:3 میتوان دریافت که عقیدهی شرکت کرهای سامسونگ بر این بوده که مردم کمتر با تبلتهایشان فیلم میبینند و بیشتر از آن برای مطالعه و وبگردی استفاده میکنند! فراموش نکنید که نسبت تصویر 4 به 3 هرگز در میان تبلتهای اندرویدی، ناشناخته و نادر به حساب نمیآید. بهعنوانمثال تبلت نکسوس 9 (ساخت شرکت HTC) از نسبت تصویر مشابه 4 به 3 برخوردار است.
حال بیایید کمی از تجربیات شخصی خود در مورد کار با نمایشگر این تبلت برایتان بگوییم. مطالعهی محتوای دیجیتال ازجمله کتاب و مجله، همچنین خواندن صفحات وب در نمایشگر این تبلت، کاری بسیار راحت و آسان است. بهصورت موجز باید بگوییم که این نسبت تصویر برای انجام مطالعه بهینه شده. همچنین سامسونگ برای مطالعهی راحتتر کاربران در این تبلت از حالت Reading mode استفاده کرده است. با فعال کردن این حالت، رنگ نمایشگر به زرد متمایل خواهد شد تا چشم کاربران در حین خواندن مطالب، کمتر خسته شود.
جالب است بدانید که شباهتهای گلکسی تب S2 و آیپد ایر2 تنها به نسبت تصویر نمایشگرهایشان ختم نمیشود. سامسونگ، امسال اندازهی صفحهنمایش دو تبلت S2 را به اندازهی دو تبلت آیپد مینی و آیپد ایر اینچ درآورده است. (8 و 9.7 اینچ) علاوه بر این، سامسونگ از وضوح تصویر مشابه 2048 × 1536 پیکسل که پیشازاین در آیپدهای ایر2 و مینی3 شرکت اپل دیده بودیم، برای تبلتهای تب S2 به کار برده است. بدین ترتیبت میتوان گفت که با یکسان بودن اندازهی نمایشگر و رزولوشن تبلتهای تب S2 (نسخهی 9.7 اینچی) و آیپد ایر2، این دو تبلت از تراکم پیکسلی مشابهی برخوردارند. نمایشگر گلکسی تب S2 دارای تراکم پیکسل 264 پیکسل بر هر اینچ است که با وجود کاهش تراکم پیکسلی نسبت به نسل گذشتهی خود، همچنان از کیفیت بینظیری برخوردار است.
اگر به خاطر داشته باشید، پرچمدار سال گذشتهی تبلتهای سامسونگ یعنی گلکسی تب S دارای نمایشگر خیرهکنندهای بود. نمایشگر این تبلت از تکنولوژی SuperAMOLED بهره میبرد و وضوح تصویر بالای 1600 × 2560 پیکسل را به تصویر میکشید. این نمایشگر تصاویر را با بیشترین جزییات ممکن به نمایش درمیآورد و بهترین رنگهای ممکن را تولید میکرد. البته ما چندان در مورد حالت نمایشگر Adaptive display نمایشگر این تبلت به وجد نیامده بودیم؛ چراکه رنگها تا مقدار زیادی بهصورت اشباعشده نمایش داده میشدند. حال باید گفت که داستان در مورد تب S2 هم کموبیش مشابه با تب S است. نمایشگر این تبلت از خانوادهی SuperAMOLED ها است و بهصورت پیشفرض، تصاویر در حالت Adaptive display نشان داده میشوند. اما با این لطف که کاربران میتوانند حالت نمایشگر را از منوی تنظیمات تغییر دهند. لازم به ذکر است که اندکی رنگ سفید نمایشگر در حالت Adaptive display به آبی متمایل است.
سختافزار و باتری
مطابق با انتظار، شرکت سامسونگ از قدرت پردازشی بسیار بالایی برای بهترین تبلت خود به کار برده است. هر دو نسخهی گلکسی تب S2 (نسخههای 8 و 9.7 اینچی) به تراشهی قدرتمند اسنپدراگون 652 مجهز شدهاند. همچنین دو پردازندهی چهار هستهای با فرکانسهای 1.4 و 1.8 گیگاهرتز و یک رم سه گیگابایتی این تراشه را همراهی میکنند.
حال بیایید، بحث نسخهی تراشه و پردازندههای استفادهشده در این تبلت را کنار بگذاریم و به بحث پیرامون کارایی عملی این تبلت بپردازیم. اگر به یاد داشته باشید، یکی از نقاط ضعف گلکسی تب S پردازنده نسبتا ضعیف آن بود که به سبب آن کاربران با مکثهای اندکی در حین کار با این تبلت روبرو میشدند. اگر به دنبال حقیقت هستید، باید بگوییم که هنوز که هنوزه ما نتوانستهایم تبلت اندرویدی را پیدا کنیم که عاری از هرگونه لگ و کندی باشد. اما داستان در مورد تبلت تب S2 اندکی متفاوت است. به لطف پردازندهی قدرتمندتر و رابط کاربری بهینهتر این تبلت نسبت به نسل گذشتهی خود، باید بگوییم که ما شاهد عملکرد کم نقص و روانی از این دستگاه بودیم. این تبلت توانست در استفادهی چندروزهی ما با آن، تجربهی کاری بینظیری را چه در انجام کارهای روزانه و سبک و چه در انجام کارهای نیمه سنگین و سنگین، نظیر چندوظیفگی، برایمان به همراه داشته باشد.
درحالیکه دو گوشی گلکسی S6 و S6 Edge فاقد شیار کاربردی microSD بودند، گلکسی تب S2 از وجود این شیار بهره میبرد و کاربران بهراحتی میتوانند حداکثر تا 128 گیگابایت به ظرفیت این دستگاه اضافه کنند. لازم به ذکر است که این تبلت در دو نسخه و با ظرفیتهای 32 و 64 گیگابایتی تولید شدهاند که مدل 32 گیگابایتی آن حدود 25 گیگابایت حافظه در اختیار کاربر قرار میدهد.
علاوه بر این تبلت گلکسی تب S2 در دو نسخهی WiFi و 4G تولید و طراحی شده است. نسخهی 4G این تبلت به یک شیار سیمکارت (اندازهی نانو) مجهز است که به کمک آن کاربران میتوانند به مکالمات تلفنی خود از طریق هدفون یا هندزفری بپردازند. از مهمترین راههای ارتباطی این دستگاه میتوان به GPS، بلوتوث نسخهی 4.1 و WiFi اشاره کرد.
شرکت سامسونگ بهجای افزایش ظرفیت باتری تبلت تب S2 نسبت به نسل گذشتهاش، بهطور قابلتوجهی ظرفیت باتری آن را کاهش داده است. البته این کاهش ظرفیت برای ما جای هیچگونه تعجبی نداشت؛ چراکه اندازه و ضخامت تبلت تب S2 نسبت به تب S کوچکتر شده است. ظرفیت باتری نسخهی 8 اینچی این تبلت از 4900 به 4000 میلیآمپرساعت کاهش یافته است. اما کاهش اصلی مربوط به نسخهی 9.7 اینچی این تبلت میشود، جایی که ظرفیت آن از 7900 به 5870 میلیآمپرساعت تقلیل پیدا کرده است.
اما با وجود کاهش ظرفیت (حدودا) 2000 میلیآمپرساعتی باتری نسخهی 9.7 اینچی این تبلت نسبت به نسل گذشتهاش، همچنان ما شاهد شارژدهی مناسب این دستگاه بودیم. تب S2 توانست با استفادهی ترکیبی تا بیش از یک روز شارژ نگه دارد که این میزان در مقایسه با تبلت آیپد ایر2 اندکی کمتر است. اما سامسونگ برای افزایش میران شارژدهی این تبلت از دو حالت Power Saving Mode و Ultra Power Saving Mode به کار برده است. با فعال کردن حالت اول، مواردی چون نور نمایشگر، عملکرد پردازندهی دستگاه و غیره محدود میشوند که میتوانند به شارژدهی بیشتر دستگاه کمک شایانی کنند. همچنین با فعال کردن حالت دوم، با نمایشگری سیاهوسفید مواجه خواهید شد. در این وضعیت، بلوتوث و WiFi خاموش شده و دسترسی به بسیاری از اپلیکیشنها محدود میشود. با این کار دستگاه شما قادر خواهد بود تا روزها بدون نیاز به شارژ مجدد سر روشن بماند.
حسگر اثرانگشت
هر دو نسخهی گلکسی تب S2، مجهز به یک حسگر اثرانگشت هستند. این حسگر در کلید هوم (همان خانه) دستگاه تعبیهشده که از آن میتوان برای باز کردن قفل تبلت بدون نیاز به وارد کردن پسورد استفاده کرد. علاوه بر این، سامسونگ برای جذابتر کردن این حسگر و صدالبته برای جا نماندن از رقابت با شرکت اپل، سعی کرده بر قابلیتهای آن بیفزاید. یکی از کاربردهای جذاب این حسگر، استفاده از آن برای ورود به حساب کاربری سامسونگ است. همچنین کاربران میتوانند از آن برای پشتیبان گیری اطلاعات دستگاه و ورود به دیگر حسابهای خود در فضای وب استفاده کنند. اما به نظر میرسد که بهتر بود سامسونگ بهجای تمرکز بر این ویژگیهای نهچندان مهم، بر قابلیت کاربردی «سامسونگ پی» (Samsung Pay) در این تبلت، تمرکز میکرد. گفتنی است که سامسونگ نه از فناوری NFC و نه از ویژگی سامسونگ پی در این تبلت به کار برده است. این در حالی است که کاربران آیپد ایر2 بهراحتی میتوانند با تبلت خود، اقدام به خرید کنند.
صحبت از آیپد ایر2 شد. بگذارید تا مقایسهای سریع و کلی بین حسگر اثرانگشت این تبلت و تب S2 داشته باشیم. حسگر اثرانگشت هر دو تبلت از سرعت و دقت بالایی برخوردارند و بهراحتی میتوانند اثرانگشت کاربر را در هر جهتی شناسایی کنند. اما با وجود عملکرد فوقالعادهی هر دو حسگر، باید عملکرد حسگر اثرانگشت تبلت ایر2 را بهتر از تب S2 بدانیم. استدلالمان هم بر این اساس است که در حین کار با حسگر اثرانگشت ایر2 با خطای کمتری مبنی بر عدم شناسایی اثرانگشت نسبت به تب S2 برخورد کردیم.
حال بیایید تا مقایسهای بین حسگر اثرانگشت تب S2 و نسل گذشتهی آن داشته باشیم. اگر به یاد داشته باشید، ما در نقد و بررسی تبلت تب S از تعبیر «بد قلق» برای حسگر اثرانگشت آن به کار بردیم و گفته بودیم که ممکن است در حین کار با این حسگر، به مشکل برخورید. اما حسگر اثرانگشت به کار برده شده در تب S2 کاملا متفاوت از تب S است. برای کار با این حسگر کافی است تا انگشت خود را روی حسگر قرار دهید تا دستگاه آنلاک شود. عملکرد حسگر این تبلت بسیار شبیه به حسگر به کار رفته در گوشی گلکسی S6 است. در نهایت کاربران میتوانند برای باز کردن قفل دستگاه از طریق حسگر اثرانگشت این تبلت، حداکثر از 4 انگشت خود استفاده کنند.
سیستمعامل
همچون تمام پرچمداران سامسونگ، گلکسی تب S2 هم به آخرین نسخهی سیستمعامل اندروید یعنی اندروید 6 مجهز شده است. مانند گذشته، ما شاهد رابط کاربری اختصاصی سامسونگ موسوم به تاچویز (TouchWiz) در کنار سیستمعامل این تبلت هستیم. رابط کاربری تبلت تب S2 بسیار مشابه با رابط کاربری گوشی گلکسی S7 است. طراحی آیکنها، ویجتها و حتی نوار نوتیفیکیشن همگی گواهی بر شباهت نرمافزاری این دو محصول دارند.
سامسونگ تا جایی که توانسته به سبکسازی رابط کاربری گلکسی تب S2 پرداخته تا کاربران تجربهی بینظیری با این تبلت داشته باشند. همچنین سامسونگ از تعداد زیادی برنامههای پیشفرض چشمپوشی کرده و تصمیمگیری در خصوص ضروری بودن یا نبودن این برنامهها را بر عهدهی کاربران گذاشته است. از معدود برنامههای موجود در تب S2، میتوان به Hancom Office Viewer و OneDrive اشاره کرد. همچنین برنامه Smart Manager برای این تبلت در نظر گرفته که در آن میتوان بر مواردی چون حافظهی داخلی، حافظهی رم، باتری و امنیت دستگاه مدیریت داشته باشید.
همچون گلکسی تب S، گلکسی تب S2 هم از ویژگی Magazine UX بهره میبرد. این قابلیت با یک ساختار موزائیکی موسوم به Dashboard همراه شده است که در آن میتوانید محتوای مورد علاقه خود را در قالب فیدهای خبری، آپدیتهای شبکههای اجتماعی و اپلیکیشنهای پرکاربرد مشاهده کنید.
چند سالی میشود که قابلیت چندوظیفگی یا همان مالتیتسکینگ پای ثابت تبلتهای سامسونگ درآمده است. سامسونگ این ویژگی جذاب را هم برای بهترین تبلت خود به کار برده است. به کمک این قابلیت کاربران میتوانند حداکثر تا 5 برنامه را بهطور همزمان به اجرا درآورند. گفتنی است که تنها تعداد محدودی از برنامههای بازار گوگل (گوگل پلی) که غالبا پرکاربرد و محبوب هستند، قادر به انجام این کار خواهند بود. (نظیر کروم، جیمیل، تماس، پیام کوتاه، لیست مخاطبان، جستجوگر و غیره) گفتنی است که این ویژگی در دستگاههای با نمایشگر بزرگ (تبلتها) بیشتر نمود خواهد داشت. درمجموع باید گفت که گلکسی تب S2 بهراحتی میتواند از پس اجرای برنامههایی که قابلیت مالتیتسکینگ دارند، برآید.
SideSync نام نرمافزاری است که سامسونگ برای نخستین بار در تبلت گلکسی تب S به کار برد. به کمک این برنامه کاربران میتوانستند، گوشی گلکسی خود را بر روی نمایشگر این تبلت مشاهده کنند. حال برای بار دیگر، سامسونگ این قابلیت جذاب و کاربردی را در تبلت تب S2 بهکاربرده که با بهبودهایی جزیی همراه شده است. شایان ذکر است که پیش از اتصال تبلت و گوشی سامسونگ خود به یکدیگر، میبایست برنامهی SideSync 3.0 را بر روی گوشی هوشمند خود نصب کنید. از این طریق میتوانید گوشی خود را بهوسیلهی تبلت کنترل کنید. در این حالت، نمایشگر گوشی به وضعیت خاموش میرود و شما نمای کاملی از آن را در تبلت خواهید دید. گفتنی است که از این قابلیت میتوان برای انتقال فایلها و دادهها بین دو دستگاه و همچنین ارسال و دریافت پیام کوتاه (SMS) استفاده کرد. بنابراین کاربران میتوانند بدون آنکه گوشی گلکسی خود را از جیب خارج کنند، از طریق این تبلت به پیامهای خود پاسخ دهند. از دیگر ویژگیهای برجستهی این تبلت میتوان به پشتیبانی از قابلیت USB OTG اشاره کرد. همچنین مطابق به انتظار، تبلت تب S2 به طور کامل از زبان فارسی پشتیبانی میکند.
دوربین
همانطور که میدانید، بخش دوربین تبلتها چندان از اهمیت بالایی در مقایسه با گوشیهای هوشمند برخوردار نیستند؛ اما همچنان ارزش اشاره کردن را دارند. هر دو مدل گلکسی تب S2 به دو دوربین 8 و 2.1 مگاپیکسلی مجهز هستند که برخلاف انتظار سامسونگ از فلش LED ای برای دوربین اصلی آن در نظر نگرفته است.
دوربین اصلی این تبلت نیز همچون تبلت تب S میتواند در شرایط نوری مساعد، تصاویری طبیعی و باکیفیتی ثبت کند. این حسگر دارای درجهی دیافراگم F/1.9 است و تصاویر گرفتهشده با آن، دارای جزییات نسبتا خوبی است. اما داستان در مورد عکاسی در شرایط نوری ضعیف با این تبلت کمی متفاوت است و حسگر دوربین اندکی به مشکل برمیخورد. به طور پیشفرض دوربین اصلی این تبلت قادر است فیلمهایی با حداکثر کیفیت Full HD و با سرعت 30 فریم بر ثانیه ضبط کند که این میزان رزولوشن قابلافزایش به کیفیت Quad HD است.
از مهمترین حالتهای دوربین این تبلت میتوان به عکاسی پانوراما، HDR (دامنهی دینامیکی گسترده)، Shot & more (برای ثبت چند عکس پیاپی و انتخاب یکی به عنوان بهترین عکس) و Dual camera (عکاسی همزمان با دو دوربین جلو و پشت) اشاره کرد. دوربین دوم این تبلت هم کیفیتی کموبیش مشابه با نسل گذشتهی خود دارد که میتوان در انجام مکالمات ویدیویی روی آن حساب باز کرد.
جمعبندی
همانطور که بارها در نقد و بررسی این محصول اشاره کردیم، نسل دوم تبلتهای سری تب S سامسونگ بیش از هر زمان دیگری به آیپدهای شرکت اپل شباهت پیدا کردهاند. از اندازه و رزولوشن نمایشگر گرفته تا نسبت تصویر و طراحی. با این حال، سامسونگ به این اندازه شباهت بین تبلت خود با آیپد ایر2 کفایت نکرده و سعی کرده شباهت آنها را بیشتر و بیشتر کند. در کمال شگفتی، سامسونگ برای این کار حاضر شد تا فلش LED این محصول را که پیشازاین در تب S حضور داشت، حذف کند. اما باید پذیرفت که سامسونگ یکی از باهوشترین شرکتهای فعال در بازار محصولات الکترونیکی به حساب میآید. این بار هم ما شاهد یکی از بهترین و خوشساختترین تبلتهای اندرویدی موجود در بازار هستیم. برترین ویژگی این تبلت مربوط به ضخامت و وزن کم آن میشود. تب S2 بهصورت حیرتآوری باریک و سبک است. همچنین این تبلت دارای نمایشگر باکیفیت و بینظیری است که برای خواندن روزنامه و مجلات ایدهآل به نظر میرسد. علاوه بر این، سامسونگ از حسگر اثر انگشت پیشرفتهای برای این محصول خود به کار برده که نسب به نسل گذشتهی خود بسیار کاربردیتر شده است.
از خوبیهای این تبلت برایتان گفتیم. اما نباید از شارژدهی متوسط این تبلت چشم پوشی کرد. شارژدهی تب S2 هرگز ناامیدکننده بهحساب نمیآید، اما می توانست بهتر از این باشد. درنهایت باید گفت که اگر قصد خرید یک تبلت اندرویدی را دارید که در عین سبک و باریک بودن، از عملکرد کم نقصی برخوردار باشد، بدون شک تب S2 یکی از بهترین انتخابهای شما خواهد بود.