توضیحات
معرفی
سولاردام در اصل فناوری ترکیبی از مایکروویو و امواج گرمایشی نوری (اشعه و المنت) است. این محصول به تازگی نقش مهمی را در آشپزخانه ها ایفا می کند به طوری که سهم قابل توجهی از پخت و پز به کمک آن انجام می گیرد. ظرفیت سولاردام BG1110S برابر با 38 لیتر است. برترین ویژگی این سولاردام مجهز بودن به تکنولوژی پخت نوری (هیتر ذغالی) می باشد. نکته قابل توجه در این پخت افزایش سرعت زمان پخت با حفظ طعم لذیذ همیشگی غذاست. سولاردام برلین امکان پخت به 5 روش مختلف را فراهم می کند که عبارتند از مایکرویو (Microwave)، کانوکشن (Convection)، پخت با بخار، پخت ترکیبی و گریل این دستگاه مجهز به 28 برنامه پخت اتوماتیک از انواع غذاهای ایرانی و فرنگی است که به راحتی و فقط با انتخاب نوع برنامه می توان غذای مورد نظر را تهیه کرد. با استفاده از سولاردام برلین می توان انواع شیرینی ها و کیک های خوشمزه را به همان کیفیت طبخ در فرگازی تهیه نمود.