توضیحات
معرفی
شارژر همراه «انرجایزر» مدل «UE10005» دارای یک عدد باتری به ظرفیت 10000 میلیآمپرساعت است. یک درگاه خروجی روی آن وجود دارد که شدتجریانی که از آن گرفته میشود 2.1 آمپر است. این مقدار شدتجریان گوشیهای موبایل را سریعتر شارژ میکند و برای شارژر تبلتها مناسب است. پاوربانک UE10005 وزنی در حدود 246 گرم دارد و شکل ظاهری آن مستطیلی است که 14.5 سانتیمتر طول و 6.6 سانتیمتر عرض دارد. شما از طریق نشانگرهای LED روی این پاوربانک انرجایزر میتوانید وضعیت شارژ باتری آن را بررسی کنید و در صورت نیاز آن را شارژ کنید. شارژ این پاوربانک مانند دیگر محصولات مشابه از طریق درگاه microUSB انجام میگیرد. کافی است از طریق کابل microUSB آن را به شارژر دیواری، رومیزی، لپتاپ و دیگر دستگاههای مجهز به درگاه USB متصل کنید تا شارژ شود. با توجه به اینکه شدتجریان ورودی آن 2.0 آمپر است، بهتر است آن را به شارژری وصل کنید که شدتجریان خروجی آن همین مقدار باشد. نکتهی مهم دربارهی پاوربانک UE10005 سیستم مدیریت هوشمند شارژ آن است. این سیستم باعث میشود هنگامیکه پاوربانک در حال شارژشدن است و همزمان به گوشی موبایل یا تبلت وصل است، شارژ دستگاه را نسبت به شارژ خودش در اولویت قرار دهد. جنس آن از پلاستیک و به همین دلیل بسیار سبک است. باتری این شارژر همراه انرجایزر از نوع لیتیومیونی است و ضخامتی بهاندازهی 2.5 سانتیمتر دارد. مدارهای آن در برابر افزایش ولتاژ، افزایش جریان و اتصال کوتاه ایمنسازی شدهاند. این پاوربانک، ابعاد کوچکی نسبت به ظرفیت باتری دارد و میتواند حدود چهار بار گوشی موبایل را بهطور کامل شارژ کند و گزینهای مناسب برای کاربرانی است که به کوچکبودن اندازهی شارژر همراه اهمیت میدهند.
باتری
کمپانی انرجایزر (Energizer) در پاوربانک UE10005 از باتری لیتیوم-یونی با ظرفیت اسمی 10000 میلیآمپرساعت استفاده کرده است. باتریهایی که امروزه در دستگاههای دیجیتال استفاده میشوند، عموماً از دو گروه باتریهای لیتیوم-یونی یا لیتیوم-پلیمری هستند. باتریهای لیتیوم یونی در دمای ۲۰- تا ۶۰ درجه سانتیگراد عملکرد مطلوبی دارند، اما باتریهای لیتیوم پلیمری محدودهی دمای بیشتری را پوشش میدهند و در دماهای بسیار بالا یا پایین هم به شکل عادی انرژی موردنیاز دستگاه را فراهم میکند. اما شاید بتوان گفت مهمترین مزیت باتریهای لیتیوم پلیمری در وزن آنهاست. اگر دو پاوربانک با ظرفیت اسمیهای مساوی و بدنه مشابه را با هم مقایسه کنید، خواهید دید پاوربانکی که از باتری لیتیوم پلیمری بهره میبرد از وزن کمتری برخوردار است. در درجهی دوم این دو نوع باتری در طول عمر تفاوت دارند، باتریهای لیتیوم پلیمری انرژی خروجی کمتری نسبت به لیتیوم یونیها دارند و به همین دلیل بیشتر از باتریهای لیتیوم یونی عمر میکنند و از طرفی باتریهای لیتیوم یونی برای طول عمر بیشتر باید به شکل منظم و با رعایت نکاتی ساده شارژ شوند.
شارژ ایمن
همانطور که اشاره کردیم، پاوربانک UE10005 به یک درگاه خروجی USB مجهز است. با اتصال به دستگاهی که ولتاژ ورودی آن ۵ ولت است، مقداری برابر 2.1 آمپر خروجی میدهد. بنابراین، برای کسانی که بهجز گوشی، میخواهند تبلتشان را هم با این دستگاه شارژ کنند، مناسب است؛ علاوهبراین، این میزان شدتجریان خروجی موبایل و گجتهای دیگر را هم سریعتر شارژ میکند اما از فناوری شارژ سریع (QC) شرکت کوالکام بیبهره است. وجود یک درگاه شارژ باعث شده است که بتوانید با آن فقط یک دستگاه را شارژ کنید و خبری از شارژ همزمان دو دستگاه نباشد. شدتجریان ورودی این پاوربانک 2.0 آمپر است که نشان میدهد خودش هم با سرعتی معقول شارژ میشود و این ویژگی اکثر پاوربانکهاست. از دیگر ویژگیهای این محصول انرجایزر میتوان به مدارهای محافظتی که در تولید آن به کار رفته اشاره کرد. این شارژر همراه در برابر اتصال کوتاه، اضافه جریان و شارژ بیشازحد ایمنی دارد. همچنین این محصول شرکت انرجایزر دارای پوشش مقاوم است؛ بنابراین، در مقابل افتادن و صدمه دیدن تا حد زیادی ایمن شده است.
نگاه کلی
انرجایزر بیشتر شارژرهای همراه خود را به شکل مستطیلی میسازد و پاوربانک UE10005 هم از این قاعده مستثنا نیست. بدنه این پاوربانک استحکام بسیار خوبی به این محصول بخشیده است. وزن این محصول چندان زیاد نیست و با شدتجریان بالا و داشتن مدارهای محافظ، پاوربانکی برای استفاده روزمره و شارژ 2 تا 3 بار باتری معمولی گوشی مناسب است.