توضیحات
معرفی
شارژر همراه «انرجایزر» مدل «UE10007» با باتری لیتیوم یونی به ظرفیت 10000 میلیآمپرساعت، دو درگاه USB خروجی دارد . از یکی از این درگاهها شدتجریان خروجی 1.0 آمپر و از دیگری 2.1 آمپر گرفته میشود. این دو درگاه در مجموع 2.4 آمپر شدتجریان خروجی دارند. این بدین معنی است که میتوان یک تبلت و یک گوشی موبایل، یا دو گوشی موبایل را برای شارژ به آن وصل کرد. شارژر همراه UE10007 با مدیریت هوشمند شارژ، هنگام شارژ همزمان خود و دستگاه موردنظر، شارژ دستگاه را در اولویت قرار میدهد.ولتاژ ورودی و خروجی آن 5 ولت است و شدتجریان ورودی آن معادل 2.0 آمپر است. این شارژ همراه به شکل مکعب مستطیلی به ضخامت 1.5 سانتیمتر است که حدود 15.5 سانتیمتر طول و 6.3 سانتیمتر عرض دارد. مقدار شارژ باقیمانده در آن از روی نشانگرهای LED مشاهده میشود. هرکدام از نشانگرها در صورت روشن بودن نمایانگر 25 درصد شارژ باتری است. شما با اتصال این پاوربانک با کابل microUSB به دستگاهی مجهز به درگاه USB میتوانید این پاوربانک را شارژ کنید. مدارهای این پاوربانک 240 گرمی در برابر افزایش دما، شارژ بیشازحد و اتصال کوتاه مقاوم و ایمنشده هستند. اگر میخواهید دستگاههایتان در طول روز، رفتوآمد و سفر خاموش نشوند، یا دچار محدودیتهایی مثل ثابتماندن دستگاه در کنار برق نشوید بهویژه اگر چندین گوشی موبایل یا تبلت به همراه دارید با داشتن این پاوربانک امکان دارید از سه خروجی آن برای شارژ دو دستگاه استفاده کنید و باتری پرظرفیت آن زود تمام نخواهد شد.
باتری
انرجایزر (Energizer) در این پاوربانک خود از باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت اسمی 10000 میلیآمپرساعت استفاده کرده است. باتریهایی که امروزه در دستگاههای دیجیتال استفاده میشوند، عموما از دو گروه باتریهای لیتیوم-یونی و باتریهای لیتیوم-پلیمری هستند. باتریهای لیتیوم یونی در دمای 20- تا 60 درجه سانتیگراد عملکرد مطلوب خود را دارند، اما باتریهای لیتیوم پلیمری محدوده دمای بیشتری را پوشش میدهند و در دماهای بسیار بالا یا بسیار پایین هم به شکل عادی انرژی مورد نیاز دستگاه را فراهم میکند. اما شاید بتوان گفت مهمترین مزیت باتریهای لیتیوم پلیمری در وزن آنهاست. اگر دو پاوربانک با ظرفیت اسمیهای مساوی و بدنه مشابه را با هم مقایسه کنید، خواهید دید پاوربانکی که از باتری لیتیوم پلیمری بهره میبرد از وزن کمتری برخوردار است. در درجه دوم این دو نوع باتری در طول عمر تفاوت دارند، باتریهای لیتیوم پلیمری انرژی خروجی کمتری نسبت به لیتیوم یونیها دارند و به همین دلیل بیشتر از باتریهای لیتیوم یونی عمر میکنند.
درگاههای ورودی و خروجی
در پاوربانک UE10007 دو عدد درگاه خروجی USB وجود دارد که شدتجریان خروجی یکی از درگاهها با اتصال به دستگاه 5 ولتی 1.0 آمپر است و از دیگری هم 2.1 آمپر میتوان گرفت. یعنی خروجی اول برای دستگاههایی مانند گوشی موبایل، هدستهای بلوتوث و پخشکنندههای همراه و گجتهای مشابه کاربرد دارد و شدتجریان 2.1 آمپر برای شارژ تبلتها و بعضی گوشیهای موبایل مانند سری Note سامسونگ مناسب است و علاوهبراین، گوشیهای موبایل عادی را هم با سرعت بیشتری شارژ میکند. از درگاههای خروجی که بگذریم به درگاه ورودی آن میرسیم که در پاوربانک UE10007 هم مانند بسیاری از محصولات مشابه، از نوع microUSB است. شدتجریان ورودی این درگاه با اتصال به ولتاژ 5 ولت، برابر 2.0 آمپر است و نشان میدهد این پاوربانک باتری خودش هم با سرعت زیادی شارژ میشود.
طراحی و نگاه کلی
در پاوربانک UE10007 انرجایزر اولین چیزی که به چشم میآید، طراحی یکپارچه، خمیده و عرض کم آن است باعث شده است ظاهر آن منحصر به فرد و شیک شود. درگاههای ورودی و خروجی و دکمه خاموش روشن آن در یک طرف پاوربانک تعبیه شده است و دسترسی به همه آنها آسان است. نشانگرهای LED هم در سطح پاوربانک دیده میشود که روشن بودن هرکدام وجود ظرفیت 2500 میلیآمپرساعت در باتری را نشان میدهند.
انرجایزر برندی مشهور در زمینه لوازم جانبی است که امتحان خود را در کیفیت پس داده است. پاوربانک UE10007 در درجه اول نام و اعتبار برند خود را به یدک میکشد و در مراتب بعدی میتوان به بدنه خوش دست و قابلیت شارژ همزمان دو دستگاه در آن اشاره کرد. ویژگی کاربردی دیگر در این محصول انرجایزر، قالیت مدیریت هوشمتد شارژ است؛ بدین ترتیب اگر هنگامی که پاوربانک در حال شارژ شدن است آن را به دستگاه خود وصل کنید، شارژ آن را در اولویت قرار میدهد. ضمن اینکه این عملیات شارژ به شکلی انجام میشود که از اتفاقاتی مانند اتصال کوتاه یا شارژ بیش از حد و افزایش ناگهانی ولتاژ و جریان جلوگیری شود؛ این در واقع همان ویژگی Multi Protect است که در مدارهای این پاوربانک وجود دارد.