توضیحات
معرفی
گندم اصلی ترین و مهمترین غذای بشر محسوب شده، ارزش تغذیهای و فواید درمانی بسیار دارد. مهمترین خواص گندم سبوس دار برای سلامت بشر، فواید و موارد مصرف آن شامل خاصیت ملین ، صفرابر ، ضد چربی ، ضد سرطان ، ضد التهاب و آنتی اکسیدان است. استفاده از این ماده غذایی مفید و مهم به ویژه گندم سبوس دار ، به طور مداوم و روزانه از بیماریهای پوکی استخوان ، یبوست ، کم خونی ، چاقی ، چربی خون ، سرطان روده ، بیماریهای قلبی عروقی ، سوء هاضمه ، ضعف اعصاب ، ضعف جنسی و عمومی پیشگیری می کند.
در شرایطی که امروزه اغلب مردم از آرد سفید استفاده می کنند. باید به این نکته توجه کرد که در طی روند تولید این آرد سفید ، نیمی از ویتامین E ، ویتامین های B1 ، B2 و B3، اسید فولیک، کلسیم، فسفر، روی، مس، آهن و فیبر موجود در دانه گندم از دست میرود و ارزش غذایی آن به شدت کاهش می یابد. در حالیکه آرد سبوس دار یکی از کاملترین غذاها برای بشر محسوب می شود.