توضیحات
معرفی
قسمت پروتئینی تخم مرغ سفیده آن می باشد که سرشار از پروتئینی به نام آلبومین بوده و به همین دلیل به سفیده تخم مرغ ، آلبومین نیز گفته می شود. پروتئین باارزش سفیده تخم مرغ حاوی اسید آمینه های ضروری برای سوخت و ساز بدن می باشد. همچنین تاثیری که سفیده تخم مرغ در بافت ماده غذایی داشته و بر نرمی، تردی، چسبندگی و … غذای حاوی آن موثر است دلیل آن شده است تا در صنعت این پروتئین با کیفیت را از تخم مرغ کامل جداسازی کنند و در قسمت های مختلف از جمله تهیه شیرینی، کیک و دسر و… و همچنین به دلیل پروتئین بالا در تهیه مکمل های بدنسازی و ورزشی استفاده کنند.در مرحله اول تخم مرغ های تازه توسط دستگاه های تخم مرغ شکن شکسته میشوند. در ادامه سفیده و زرده تخم مرغ از هم جدا می شود و هر کدام به مخازن جداگانه منتقل می شوند. پروتئین سفیده در دمای بالای 56 درجه سانی گراد شروع به منعقد شدن می کند و همینطور سفیده حاوی مقداری قند است که باعث تیرگی رنگ آن میشود، بنابراین شرایط دمایی در تولید پودر باید رعایت شود و همچنین قند آن نیز از سفیده تخم مرغ جدا گردد. بنابراین سفیده تخم مرغ با روش های اولترافیلتراسیون، تغلیظ شده و میزان آب آن تا 50 درصد کاهش می یابد و سپس توسط فرایند تخمیر، قند آن جداسازی می شود، بعد از آن توسط دستگاه اسپری درایر خشک شده و به پودر تبدیل می گردد و در ادامه عملیات پاستوریزه کردن انجام شده تا بار میکروبی آن به حداقل مقدار ممکن رسیده و مدت نگهداری آن افزایش یابد. تمامی این مراحل در مخازن و لوله های استیل و در شرایط کاملا کنترل شده انجام میشود.