توضیحات
معرفی
چای ترش نوشیدنی پر مصرفی است که با جوشاندن قسمتهای خشک کاسبرگ گیاه جامائیکا(هیبیسک) به دست میآید. چای این گیاه رنگ قرمز است و طعمی شیرین و ترش
مشابه زغال اخته دارد.
خواص چای ترش، آن را به یک نوشیدنی فوقالعاده تبدیل کرده است:
کاهش کلسترول بد، کمک به دستگاه گوارش، دستگاه ایمنی و کاهش التهابات، درمان بیماریهای کبد از خواص چای ترش است.
چای ترش سرشار از ویتامین C، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهاست. همچنین احتمال بروز سرطان را کاهش میدهد.
چای ترش با افزایش سوخت و ساز، موجب کاهش وزن سالم و تدریجی میشود.همچنین در درمان فشار خون بالا و اضطراب نیز مؤثر است.
چای ترش کالری پایینی دارد و کافئین ندارد.
این گیاه دارای خواص فراوان برای کاهش فشار خون و کاهش کلسترول خون میباشد. طبع گیاه چای ترش سرد است. اگر دارای فشار خون بالا و چربی خون هستید؛ چای ترش را دم کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.