توضیحات
معرفی
ظروف سنگی غنی از آهن و منیزیم هستند و برای بدن بسیار مفید اند. این سنگ قابلیت مطلوبی در انتقال و مقاومت در برابر حرارت داشته و ظرفهای ساخته شده و سنگ هایی که با آن دیگ ساخته می شود، کاملاً طبیعی بوده.
دیزی های سنگی سالم ترین ظروف ارگانیک از دیدگاه طب سنتی هستند.
آزاد شدن املاح مفید موجود در این قابلمههای سنگی، به مرور زمان و بتدریج سبب تأمین مواد مورد نیاز بدن و خوش طعم شدن فوقالعاده غذا میشود.
استفاده از ظرفهای سنگی سبب آزاد شدن آهن و مواد معدنی در بدن میشود که برای خون سازی، شادی و نشاط در بدن مورد نیاز است.
ظروف سنگی به خاطر خاصیت مغناطیسی که دارند، سبب تأمین آهن مورد نیاز بدن میشوند.
هیچگونه پوشش شیمیایی و غیر طبیعی داخل آن وجود ندارد تا از بیمار شدن و سرطان و… بیمناک باشیم.
ظروف سنگی معمولاً از سنگ سرپانتین که از خانوادهی کوارتز است تولید میشود. این سنگ وقتی از کوه استخراج میشود به قطعات کوچکتر خرد شده و سپس بر روی دستگاه خراطی بسته میشود. با چرخش دستگاه، صنعتگر شروع به تراشیدن بدنه نموده و بنابر اندازهی سنگ، فرم دیگ یا ظروف دیگر را میسازد. پس از کار خراطی پرداخت نهایی انجام میشود. در مواردی نیز سطح ظروف را صیقلی نموده و روی آن را با تکنیکهای خراش، نقاشی و یا سیاهکاری تزیین مینمایند.
استفاده از ظروف سنگی در پخت غذا باعث ایجاد طعم بسیار خوشایند و حفظ ارزش غذایی مواد موجود در آن میشود که این به دلیل پخت آرام و ملایم آن است. در ضمن زیانهای ظروف چدن، تفلون و … را نیز در پی نخواهد داشت چرا که اینگونه ظروف به محض ایجاد خراش احتمال ایجاد واکنش مضر شیمیایی با مواد غذایی را در پی دارند